Schilderwerk binnen

Het opnieuw schilderen of behangen van een woonkamer, kantoor, keuken of entree maakt een verschil van dag en nacht. Een nieuwe kleur of een toepassing van andere materialen kan de ruimte een enorme opknapbeurt geven.

Naast een andere kleur, een nieuw behang of het toepassen van een decoratieve schildertechniek, is het schilderen van sierlijsten of een lambrisering van bijvoorbeeld houten panelen een mogelijkheid om een andere sfeer te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Werkuitvoering

Een groot deel van het werk zit in de voorbereiding, het afdekken van uw vloer, het reinigen en gereedmaken van de ondergrond. Binnen een woning of bedrijfspand werken wij met schuurmachines die gekoppeld zijn aan een speciale stofzuiger. Op deze werkwijze komt er een minimum aan stof vrij. Dit betekent minder overlast voor u. Vanzelfsprekend zorgt T-enO voor de afvoer van het gebruikte materialen. Wij zorgen dat uw woning of bedrijfspand altijd netjes wordt achtergelaten.

Eersteklas materiaal

T-en-O verzorgt al uw binnenschilderwerk en werkt uitsluitend met eersteklas materialen. Al uw houtwerk, wanden en plafonds worden voorzien van een hoogwaardige afwerking. Het leveren van kwaliteit staat altijd voorop!

 

Mocht u vragen hebben, zoekt u dan gerust contact met ons voor een vrijblijvend advies!