Zon, vrieskou, droogte en regen hebben veel invloed op het gevelwerk van uw woon- of bedrijfsruimte. Om het vocht buiten te houden is regelmatig onderhoud een must. Uw kostbare bezit moet beschermd worden tegen de variërende weersinvloeden.

Door onze expertise op het gebied van schilderwerk zijn wij in staat uw pand te voorzien van de bescherming die het nodig heeft. In een kleur die u wenst en die bij de sfeer van uw woning, bedrijfspand en de betreffende omgeving past. Uiteraard werken we met professionele materialen. Door de ontwikkelingen in de verfindustrie is het mogelijk om in de herfst langer door te werken naar wens met of zonder afscherming.

Meer dan schilderwerk

Het schilderen van een woning of bedrijfspand is precisie werk. Wij zien een pand van dichtbij en zitten er met onze neus bovenop. Wij letten niet alleen op het schilderwerk, maar kijken ook naar eventuele gebreken die u van een afstand niet kunt zien. U kunt hierbij denken aan loodwerk dat stuk is, scheuren in metselwerk, ondeugdelijke voegen, stucwerk dat gebreken vertoont , etc. Mochten wij gebreken tegenkomen melden we deze meteen. Daarnaast gaan onze vakmensen samen met u op zoek naar een gepaste oplossing. Dat is pas service!

Gehele jaar

Voor duurzaam buitenschilderwerk hoeven wij ons niet tot de zomermaanden te beperken. Door gebruik te maken van nieuwe technieken en voorzieningen (denk aan steigerbouw en afscherming) kunnen we bijna het hele jaar door buitenschilderwerk voor u verzorgen. Informeert u geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en wij komen met een passend voorstel.

 

Mocht u vragen hebben, zoekt u dan gerust contact met ons voor een vrijblijvend advies!