Dé discipline waar ons bedrijf in de loop der jaren tot in de verre omtrek naam en faam mee heeft verworven, is het maken en renoveren van trappen. Onze mogelijkheden zijn talrijk.

Nieuwe trap

Een nieuwe trap? Ook dat kan, in een nieuwe of bestaande woning. Bijvoorbeeld een mooie open trap. De trap wordt in de eigen werkplaats van T&O voorbereid en vervolgens in uw woning geplaatst. Dat gaat snel en ook hier hebt u keus uit veel houtsoorten. Er wordt extra aandacht besteed aan de afwerking van de trap en het trapgat. Handig: niet zelden wordt samen met de trap ook de lambrisering aangepakt. Muurleuningen zijn ook nogal eens gewenst, net als parket, traphekken en balustrades. Deze extra’s gaan bij T&O in één moeite door en kunnen ook worden uitgevoerd in combinatie met glas en rvs.

Traprenovatie

Traprenovatie, waarmee de trap weer als nieuw wordt, kan worden uitgevoerd met diverse houtsoorten en profielen. We plaatsen op de oude trede een massief houten overzettrede. Daarbij maken we gebruik van aluminium profielen. Verder gebruiken we purschuim zodat hinderlijke piep- en kraakgeluiden tot het verleden behoren. Daarnaast kunnen we uiteraard volledig nieuwe trappen produceren, van diverse houtsoorten en geheel afgestemd op de rest van het interieur en uw persoonlijke wensen.

Daarbij kunt u kiezen uit diverse hoogwaardige houtsoorten als eiken, gestoomd beuken, mahonie en Amerikaanse esdoorn en in uit gewenste stijl! De perfecte trap? We maken hem graag voor u.

Trap onder uw kont

Wij kunnen u met veel plezier een vernieuwde trap onder uw kont verkopen.

Mocht u vragen hebben, zoekt u dan gerust contact met ons voor een vrijblijvend advies!