Dakkapel, investeren in de toekomst

Een dakkapel geeft meer leefruimte en licht. Een compleet nieuwe kamer is in korte tijd gerealiseerd. Wat zoekt u? Een houten of kunststof dakkapel? Wat past beter bij uw wensen: een plat of een schuin dak? Alles is mogelijk. T&O adviseert u graag verder bij de keuze van een traditioneel kwalitatief maatwerk verbouwing!

Er bestaan verschillende soorten dakkapellen met elk een eigen prijs. De hoogte van uw investering is afhankelijk van de materiaalkeuze en het type uitbouw. Uiteraard stijgt uw woning met de bouw in waarde. Dus u verdient de investering niet alleen terug in woongenot, licht en ruimte, maar uiteindelijk ook in geld.

Op basis van uw ideeën en eisen gaan wij aan de slag. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u adviseren over de juiste variant die past bij uw wensen. Tevens zit u niet vele dagen of zelfs een week in de rotzooi en bent u omringd door puin. De vakmensen van T&O zorgen ervoor dat u binnen 1 of enkele dagen meteen al kunt genieten van uw prachtige nieuwe dakkapel.

Mocht u vragen hebben, zoekt u dan gerust contact met ons voor een vrijblijvend advies!