Timmerwerk

Als allround timmerbedrijf hebben wij ruime ervaring met onder andere:

  • Het maken en plaatsen inbouwkasten
  • Het vervangen gevelkozijn door een hardhouten kozijn
  • Het aanbrengen dakramen
  • Het maken en aanbrengen draai(kiep) ramen
  • Het afhangen deuren en aftimmeren kozijnen incl. afkorten deuren, kozijn incl. hang en sluitwerk

Inbouwkasten

Bent u op zoek naar kasten of inbouwkasten? Dan bent u bij T&O aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kastwanden op maat. U kunt uw eigen kast geheel samen stellen. Van vloer tot plafond, van muur tot muur, schuine daken, geen probleem!

Garderobekasten, Inloopkasten, Boekenwanden, Woonkamerkasten, Vitrinekasten, Dressoirs, Ordnerkasten, Kantoorkasten, Keukenkasten... Alles op maat!

Dakramen

Een dakraam maakt een donkere zolder geschikt voor het bouwen van een extra kamer. Bovendien vormt een dakraam een vluchtweg in geval van brand. U kunt een dakraam van binnenuit aanbrengen. Deze beschrijving gaat uit van een dakraam dat meer dan 9 dakpannen beslaat en dak met een normale hellingshoek. wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden.

Hang en Sluitwerk

Alle ramen en deuren moeten kunnen draaien en worden afgesloten. Dat gebeurt met scharnieren, paumelles, sloten, cilinders, sleutels, sluitplaten, raamboompjes en sluitingen, drangers, schuiven en grendels, Het moet voldoen aan SKG, SKH, SHR en PKVW, Brandweer en CE eisen. We hebben een zeer divers assortiment hang- en sluitwerk voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud.

Mocht u vragen hebben, zoekt u dan gerust contact met ons voor een vrijblijvend advies!